Over ons

Wij zijn Wilfred, Harriëtte, Micha (2012) en Ruben Knigge (2015) (- Wisselink). Wij zijn in december 2013 geselecteerd door MAF Nederland en in augustus 2016 door MAF International met het doel als pilotengezin voor MAF te gaan vliegen.

Wilfred heeft HBO elektrotechniek gedaan en is daarna gaan werken bij een ICT bedrijf. Daar heeft hij een paar jaar hardware en software ontwikkeld. Toch was voor de opleiding elektrotechniek al wel duidelijk dat dit niet het uiteindelijke doel was. Van jongs af aan heeft hij de verhalen van zijn vader en grootouders (zendelingen op Papua) gehoord over het werk van MAF en wat zij betekenen voor de lokale bevolking, de hulpverlening en het evangelisatiewerk. In 2011 is Wilfred gestart met de vliegopleiding. Vanaf 2012 tot 2014 is hij bezig geweest met de vervolg theorieopleiding en vlieg ervaring opdoen. Medio 2015 heeft hij zijn Instrument Rating gehaald. Daarmee is weer een grote stap gezet.

Harriëtte heeft orthopedagogiek gestudeerd in Utrecht en is daarna bij Stichting Kinderperspectief gaan werken. Daar ondersteunde ze een maatjesproject met jonge nieuwkomers. Daarnaast  begeleidde ze projecten rondom de nazorg van jongeren uit de jeugdzorg die 18 jaar worden. Eenmaal op uitzending met MAF hoopt zij jongeren te kunnen ondersteunen. De uiteindelijke uitwerking daarvan is afhankelijk van het land en de situatie waarin we geplaatst mogen worden.

Vanaf januari 2017  tot juli 2018 hebben we in Arnhemland voor MAF gewerkt, waar we in Ramingining woonden.
Vanaf juli 2018 zijn we verhuisd naar Papoea-Nieuw-Guinea waar we vanuit Wewak voor MAF werken.

Our (Aviation) Mission