Annemarieke Veenhof – Gebedscoördinator

Ik ben Annemarieke Veenhof, nog maar net getrouwd met Herman. We wonen samen in het prachtige centrum van Groningen.

Annemarieke

Ik werk als orthopedagoog bij Stichting Sprank. Ik word blij van gesprekken met mensen en afspreken met vrienden. Ook geniet ik van een rondje hard of juist slenterend lopen door de stad. Dingen bedenken, maken en koken vind ik leuk.

Als onderdeel van de TFC hoop ik bij te kunnen dragen aan een goede sfeer en samenwerking en als gebedscoördinator wil ik het gesprek met God open en bewust houden. Hij is ons doel en drijfveer voor alles wat we ondernemen. Zelf ben ik niet zo’n wereldreiziger dus ondersteun ik graag op deze wijze :).

Noot van Wilfred & Harriëtte:
We willen een gebedsmail op gaan starten waarin mensen maandelijks een mailtje krijgen met onze gebeds en dankpunten.
Want we geloven in de kracht van het gebed!
Wil je je hiervoor aanmelden? Dan kan door contact op te nemen met Annemarieke! Dat kan door te mailen naar -gebed- @ deknigges.nl (zonder spaties en streepjes).

 

Our (Aviation) Mission