Sollicitatie MAF International

Woensdag 10 augustus 2016 keken we naar het donkere weer dat naar Teuge toe kwam… oei.

20160810_101422_resized

Op de planning een reis naar Engeland, naar het hoofdkantoor van MAF International (Ashford) voor een belangrijk sollicitatiegesprek. In 2013 zijn we al aangenomen bij MAF Nederland, maar MAF International is de uitzendende organisatie en zij moeten daarom natuurlijk ook volledig achter onze uitzending staan. En daar kan je alleen achter staan als je ons persoonlijk ontmoet. Vandaar deze belangrijke reis.

20160811_171522_resized

Gelukkig was het weer goed genoeg om van Teuge te vertrekken. Wel was het heel onrustig weer, maar gelukkig hadden we wat wind mee en kon Wilfred na ongeveer 2,5 uur het vliegtuig neerzetten in Lydd, Engeland. Vanaf daar kregen we spontaan een lift naar Ashford aangeboden en liepen we zo naar onze Bed&Breakfast.

20160810_115447_resized

De prachtige witte kliffen van Dover uit de lucht.

De volgende ochtend liepen we met onze volle buiken van het ‘full English breakfast’ en daarbij nog wat gezonde spanning naar het MAF International kantoor. We werden afzonderlijk van elkaar geinterviewd, met vragen als ‘vertel eens over je laatste conflict en hoe je dat heb opgelost’ en ‘vertel eens over een uitdaging in je leven’. Daarnaast kregen wij ook kansen om vragen te stellen. Al met al een goede morgen waarin we elkaar beter konden leren kennen.

Het hoofdkantoor van MAF International in Ashford

Het hoofdkantoor van MAF International in Ashford.

Na de lunch weer een terugvlucht met prachtige vergezichten. Vooral voor Harriëtte erg leuk om Wilfred zo mee te maken als piloot en samen te genieten van de fantastische natuur.

20160810_115244_resized

20160811_161214_resized

We vliegen nog boven Engeland en zien Frankrijk alweer liggen!

20160810_123337_resized

Heiligenschijn

Heiligenschijn

Helaas konden we niet naar Teuge, de bewolking was te laag om daar veilig te kunnen landen. Gelukkig wonen er vrienden in Groningen en daar werd een heerlijk slaapplaatsje gemaakt zodat we de volgende ochtend het vliegtuig weer veilig naar Teuge konden terugbrengen. Testje flexibiliteit!

Deze vrijdagochtend kwam ook gelijk al het mooie bericht dat MAF International volledig achter onze uitzending staat en dat we aangenomen zijn, onder voorbehoud dat Wilfred zijn vliegopleidingen goed afrond met alle bijbehorende testen.
Fantastisch nieuws waar we God erg dankbaar voor zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>