Het hoge woord is eruit…

Vanmiddag werd ik gebeld. Harriëtte aan de lijn. Of ik mijn mail even wilde checken, want de test-resultaten waren binnen. Uiteraard direct gedaan, ookal zat ik op het werk… Even een korte pauze om de resultaten door te nemen.
Kritisch als ik ben analyseerde ik de eerste tabellen. Dat waren de tests gedaan op de pc. Daar valt niet over te discussiëren: de computer heeft altijd gelijk. Hoewel ik een redelijk goed gevoel had over de testen viel het me toch een beetje tegen. Stiekem hoop je natuurlijk dat alles perfect is gegaan en dat je overal het hoogst op scored. Niet geheel realistisch, ik weet het, maar hopen mag, toch?
Ik ga niet alle resultaten opnoemen. De meeste van de tests zijn gemiddeld gemaakt, een enkele boven gemiddeld en ééntje hoog… Jippie, toch nog ééntje in de hoogste categorie 🙂
De resultaten van het persoonlijkheidsonderzoek zijn iets minder rooskleurig. Ik heb een beetje een moeilijk karakter, de meesten niet onbekend. De meeste resultaten liggen wel in de lijn van verwachting, een paar zijn onverwacht. In het begeleidend schrijven komen hier en daar karaktereigenschappen boven die ikzelf niet ken. En in een enkel geval zie ik bij mijzelf eerder juist het tegenovergestelde.
In ieder geval, ik heb nog genoeg punten om aan te werken. Gelukkig heb ik iemand naast me die daar goed bij kan helpen, gezien zij de eigenschappen heeft die ik mis. Zo vul je elkaar aan, toch?
Maar goed, om een lang verhaal kort te maken: Ik ben door. Gelukkig.

Een gedachte over “Het hoge woord is eruit…”

  1. Wat spannend zeg! HAd je wel verwacht dat je door was?

    In ieder geval van harte gefeliciteerd en Gods zegen bij wat komen gaat. Echt gaaf dat dit allemaal zo mooi door gaat =D Het is jullie van harte gegunt!

    Groetjes Niels en Emmie

    Wat gaat er nu gebeuren?

    In ieder geval, geniet van het resultaat, ook al is het niet perfect, zoals jij graag ziet, het is gewoon super goed! Daar mag je dankbaar voor zijn. toch;)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *