Greetje Braakman – voorzitster

Ik ben Greetje Braakman, 47 jaar en in woon in Heino. Ik ben getrouwd met Bert en samen hebben we 3 zonen, Sander, Mark en Jasper (24,22 en18 jaar). Een echt mannenhuishouden dus!
Ik werk als onderwijsassistent op basisschool ‘de Schatgraver’ in Zwolle. Hobby’s zijn: wandelen, fietsen, zwemmen, kortom lekker actief bezig zijn, het liefst buiten. En verder houd ik van lezen en gezellige dingen doen met vriendinnen.
Greetje
Al heel wat jaren heb ik belangstelling voor werken in het buitenland. Al in mijn studendentijd was ik betrokken bij een project op Sri Lanka. Mijn man Bert is al een paar keer wezen klussen in een kindertehuis in Curacao, en een aantal maanden geleden zijn Sander en Jasper met een groep uit onze gemeente naar een project in Roemenie geweest om daar de handen uit de mouwen te steken. Mooi en goed om op deze manier bezig te zijn!
Het werk van de MAF is voor mij bekend, een zwager en schoonzus hebben jaren voor de MAF gewerkt op Papua.Wilfred en Harriette ken ik vanuit mijn kerkelijke gemeente. En zo heb ik dus de afgelopen jaren al met hen meegeleefd toen hun plannen steeds concreter werden. Toen ik werd gevraagd om mee te helpen met de TFC was ik daar eigenlijk meteen enthousiast voor: Leuk om op deze manier mijn steentje te kunnnen bijdragen en op deze manier van dichtbij mee te kunnen leven.  Samen met 5 andere enthousiaste mensen hopen we Wilfred en Harriette zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Wilfred en Harriette gaan deze weg samen met God. In het vertrouwen dat Hij hen zal leiden en zegenen. Vanuit datzelfde vertrouwen wil ik samen met hen op weg……

Onze hulp en onze verwachting
Is van God onze Heer
Hij die alles maakte,
laat niet los wat Hij begon!
Noot van Wilfred & Harriëtte: Greetje is onze voorzitster. Dat betekent dat ze het eerste gezicht is van onze commissie. Mocht u vragen hebben ergens over, bel/mail Greetje gerust.

Our (Aviation) Mission