Diderik Rorije – actie en presentatie coördinator

Mijn naam is Diderik Rorije.
Twee jaar geleden zijn Janita en ik het huwelijk in gevlogen en in Laag Zuthem geland!

Als je eenmaal in dat gezellige dorpje woont ontkom je er niet aan Wilfred en Harriëtte te ontmoeten. Gelukkig maar want door deze ontmoeting en vele daarna, mag ik nu een plekje binnen hun TFC innemen!

Begin 2014 zijn wij verhuisd naar Kampen.

Ik werk als Bewegingsagoog voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Bewegen en mensen helpen om te beweging is dan ook een van mijn hobby`s.

Samen met de andere TFC Knigge leden willen wij Wilfred en Harriëtte zo goed mogelijk ondersteunen bij het werk dat zij hopen te gaan doen. Daarnaast is het mijn wens dat dit werk van W&H en de TFC aan zoveel mogelijk mensen de liefde van God laat zien!

Noot van Wilfred & Harriëtte:
Diderik is onze actie en presentatie coördinator. Dit betekent dat je bij hem een vraag kunt stellen of ideeën kunt inleveren over mogelijke acties en presentaties. De TFC en wij komen graag bij u langs om meer te vertellen over ons werk voor MAF!

Our (Aviation) Mission